Plask og leg for små folk

Fredags fødselsdag´s menü

Ja så nåede vi endelig fredag 🙂

I dag skal vi holde fødselsdag for den store af mine pap sønner. Så det er selvfølgelig altid et spørgsmål hvad skal vi servere uden at skal tage fast ophold i køkkenet, selv om vi har et stort samtalekøkken og spise stue i et.

I dag skal vi så have Oste Pølse bord, det kræver ikke ret meget arbejde, og det har vi aldrig prøvet at lave. Jeg selv kan ikke ret godt lide nogle slags spegepølse, og så kan jeg nok ikke lade være med at lave en lille smule tapas tilbehør, så som tomat med frisk ost. lidt grillede artiskokker , men mere om det senere. Her til serveres selvfølgelig øl og rødvin det bliver dejligt.

Til dessert er der bagt en kæmpe børne chokoladekage med masser af glasur, og så selvfølgelig kaffe og te.  Jeg vil prøve at tage nogle billeder af bordet og ligge dem her ud i løbet af weekenden.

På søndag skal jeg med alle tre unger ned i Therm svømmehal og have taget undervands billeder. Dette er en fantastisk julegave idé, og ungerne elsker det.

Hvad angår mister fister, så elsker han mange mennesker for så er han jo i centrum og kan gå fra arm til arm. Selv om han er 16 måneder elsker han stadig at blive båret rundt i denne verden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Plask og leg for små folk