Præsentation af Mister Fister

Plask og leg for små folk

Ja så nåede der desværre at gå nogle dage før jeg fik lavet et nyt indlæg, havde dog bestemt mig at jeg ville skrive hver dag, men men sådan kan det gå i en stor familie med dine og vores børn.Idag slipper jeg for at lave mad da vi skal ud og fejre den store drengs fødselsdag, og det glæder vi os alle rigtig meget til. Især pap moderen for så slipper hun for at lave mad Jubii Jubii.

I går var mister fister og jeg til baby svømning eller som det hedder når man er over et år plask og leg. Vi har gået til svømning siden han var 3 måneder gammel. Dette er hittet på hele ugen, men også meget grænseoverskridende. I går skulle vi dykke med vores små guld klumper, men ikke nok med det så skulle vi også sende dem over til en anden voksen med-svømmer  Dette foregår på den måde at jeg sendte mister fister afsted til en anden voksen som så greb ham under vandet, og jeg skulle gribe hendes barn. Grunden til jeg skriver hende er fordi denne form for hobby er hovedsaligt en quinde hobby, det er meget begrænset hvor mange mænd der kommer med i vandet. Det er rigtig synd for alle fædrene fordi man får en helt speciel kontakt til sit barn. Dette kan varmt anbefales til alle.

På søndag skal vi så til vand fotografering, under vand.  De billeder vi får er bare super gode. 🙂 Skal nok fremvise et ved modtagelse.

Hyg jer alle sammen i dag onsdag

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Præsentation af Mister Fister