Fredags fødselsdag´s menü

En hel uge

Hej alle sammen

Ja så nåede der desværre at gå en hel uge hvor min blog har stået tom. Men min mor mister fisters mormor har været på besøg hele ugen, og det har været utrolig hyggeligt med mormor som har nusset og hygget om os alle sammen.

Mormor tog de to store drenge med i biffen for at se James Bond, det var en utrolig succes, ungerne elskede det. Det er jo desværre ikke noget der normalt kan lade sig gøre med en stor familie. Så det er dejligt at mormor kan gøre sådan noget, også selv om det kun er deres “pap” mormor.

Jeg vil i den næste tid oprette to nye kategorier en der hedder vores Jul. Her inde vil jeg fortælle om julen i en storfamilie, og en kategori der hedder Baby mode. Denne kategori vil indeholde tips og ideer til hvordan man kan klæde de små poder på uden at man bliver ruineret. De fleste blogs jeg selv følger med på er de små poder klædt på i dyre mærker. Men med en mister fister der skal have lov og være dreng er vi blevet enige om at det skal være så billigt som muligt og samtidig skal det være smart. Glæder mig til at komme igang med de nye blogs. Start skudet for dem bliver i starten af næste uge.

Knus her fra og god lørdag til alle.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredags fødselsdag´s menü